Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

Financiële administratie en boekhouding

Een correcte financiële administratie en boekhouding, voor u als ondernemer en ZZP’er, is erg belangrijk

De Belastingdienst verplicht u tot het voeren van een deugdelijke boekhouding.

Een goede en betrouwbare boekhouder is hierbij van groot belang. Ons boekhoudkantoor in Groningen kan u hierbij uitstekend van dienst zijn. Adfisc Belastingadvies: úw boekhouder voor ZZP’ers en ondernemers in Groningen en omstreken.

Daarnaast kan een goede financiële administratie u als ZZP’er en ondernemer veel nuttige informatie verschaffen zoals de hoogte van uw maandelijkse omzet, bekijken van diverse kostensoorten, vergelijking van cijfers ten opzichte van voorgaande jaren, nog te ontvangen gelden van debiteuren. Kortom, een schat aan informatie die belangrijk is voor het sturen van uw onderneming.

Neem contact op!

Zorg voor goed inzicht in de financiën van uw bedrijf zodat u de juiste keuzes kunt maken

Op basis van een goede boekhouding kunt u de juiste keuzes maken. Een goede boekhouder en financieel adviseur kan u hierbij helpen. Op professionele en vakkundige wijze verzorgen wij als administratiekantoor de financiële administratie en boekhouding van uw bedrijf.  Daardoor kunnen wij u optimaal inzicht geven in de financiën van uw bedrijf.

Naar aanleiding van uw administratie kunnen wij u voorzien van financieel advies. Of u nu ZZP’er bent of ondernemer met personeel, wij staan u bij en verzorgen uw boekhouding zoals het hoort.

Help mij met boekhouden!

Wij denken met u mee en voorzien u van tips en advies

Uiteraard ontvangt u tips van ons voor het bijhouden van uw boekhouding maar ook zult u fiscale tips van ons ontvangen.

Indien wij tijdens de verwerking van uw boekhouding bijvoorbeeld signaleren dat u een belastingvoordeel kunt behalen dan zullen wij u hierover altijd informeren. Indien nodig voorzien wij u van advies.

Ja, ik wil hulp!

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.