Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

Diensten zakelijk

Zakelijke dienstverlening voor alle rechtsvormen

Wij leveren diverse diensten aan ZZP’ers, eenmanszaken, ondernemingen en stichtingen. Hebt u een BV, eventueel met holdingstructuur? Geen probleem. Wij hebben ruime ervaring met vrijwel alle rechtsvormen. Op deze pagina kunt u bekijken welke diensten wij kunnen leveren.

Wij helpen grip te krijgen op uw financiën

Boekhouding

Het voeren van een correcte financiële administratie en boekhouding, voor u als ZZP’er en ondernemer, is uiteraard erg belangrijk. De Belastingdienst verplicht u tot het voeren van een deugdelijke bedrijfsadministratie. Wij als boekhouder in Groningen kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. 

Jaarrekening

Een onderdeel van het voeren van een correcte financiële administratie is het opstellen van het financieel jaarverslag, ook wel jaarrekening genoemd. Naar aanleiding van uw boekhouding stellen wij eenmaal per jaar een financieel jaarverslag op.

Loonadministratie

Bent u ondernemer en hebt u personeel in dienst of gaat u personeel in dienst nemen? In dat geval dient u een loonadministratie bij te houden. Het bijhouden van een loonadministratie is ingewikkeld. Wij adviseren dan ook altijd dit te laten verzorgen zodat u niet voor verrassingen komt te staan indien de belastingdienst u komt controleren.

Omzetbelasting

Eenmaal per jaar, kwartaal of maand dient u als ondernemer uw aangifte omzetbelasting in te dienen tenzij u daarvoor uitdrukkelijk vrijstelling hebt gekregen van de Belastingdienst.

Loonheffing

Indien u personeel in dienst heeft of personeel in dienst gaat nemen dan dient u periodiek aangifte te doen van loonheffingen.

Vennootschaps belasting

Heeft uw bedrijf als rechtsvorm BV of stichting? Uw bedrijf dient dan jaarlijks aangifte vennootschapsbelasting te doen.

Dividendbelasting

Bent u Directeur- grootaandeelhouder (DGA) en wilt u naast uw DGA- salaris (een deel van) de resterende winst uitkeren? Dit is onder bepaalde voorwaarden mogelijk.

Bedrijfsadvies

Heeft u hulp nodig bij het oprichten van uw eenmanszaak, VOF, BV of stichting? Wij kunnen u helpen bij de oprichting.

Fiscaal advies

Elke ondernemer krijgt ongetwijfeld een keer te maken met zaken waarvoor hij of zij deskundig fiscaal advies nodig heeft. Een goede belastingadviseur kan u daarbij helpen.

Debiteurenbeheer

Wilt u goed inzicht hebben in het betalingsgedrag van uw debiteuren en wilt u altijd kunnen zien wat u nog tegoed heeft van uw klanten? Houdt dan een uitgebreide debiteurenadministratie bij.

Crediteurenbeheer

Wilt u eenvoudig kunnen zien aan welke leveranciers u nog geld moet betalen? En wilt u bijvoorbeeld kunnen zien hoe vaak en hoeveel u van een bepaald product of dienst hebt afgenomen?

Financiële overzichten

Naast het verstrekken van de nodige informatie uit uw boekhouding kunnen wij ook diverse financiële overzichten voor u produceren die u incidenteel nodig heeft voor bijvoorbeeld uw bank of kredietverstrekker.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.