ADMINISTRATIE UITBESTEDEN

Fiscale en administratieve dienstverlening voor ondernemers

Wij helpen grip te krijgen op uw financiën

Neem contact op!

Het bijhouden van een goede administratie voor uw bedrijf is heel belangrijk

Wij helpen u met het opzetten van een goede administratie
Op die manier heeft u altijd een goed overzicht en heeft u grip op uw financiën

Een goede administratie geeft u een schat aan informatie die u nodig heeft om te weten hoe uw bedrijf ervoor staat. Op basis daarvan kunt de juiste beslissingen nemen en ingrijpen als dat nodig is. Ook voor een juiste belastingaangifte is een goede boekhouding onmisbaar. Bovendien weet u dan zeker dat u voldoet aan uw wettelijke verplichtingen.

Wilt u ook uw administratie laten doen?

Wij helpen u met het opzetten van een goede administratie die voldoet aan alle eisen. De administratie kunt u uit handen geven maar misschien wilt u zelf de controle over uw administratie hebben?

U kunt uw administratie gedeeltelijk zelf doen

De volledige administratie uitbesteden is een optie maar het is ook mogelijk om deze helemaal of gedeeltelijk zelf te doen met een controle door ons. Zo is het mogelijk om uw administratie online bij te werken via een boekhoudapp met uw smartphone. Maar misschien lukt het u beter op de computer? Geen probleem, u kunt uw administratie bijhouden zoals u dat prettig vindt. U verwerkt dan zelf uw bonnen en facturen en daarnaast eventueel uw bankafschriften. Wij houden een oogje in het zeil en zorgen er samen met u voor dat uw administratie ook daadwerkelijk klopt.

Wij kijken met u mee en bieden hulp als dat nodig is

Als u ons machtigt dan kijken wij met u mee en controleren wij periodiek uw administratie. Dat kan bijvoorbeeld eenmaal per maand of per kwartaal zijn. Als het nodig is dan brengen wij correcties aan zodat uw administratie altijd goed is bijgewerkt. Daarnaast maken wij uw aangifte omzetbelasting klaar en dienen deze voor u in bij de Belastingdienst.

Een goede boekhouding is onmisbaar voor uw bedrijf

Een goede boekhouding is onmisbaar voor uw bedrijf. Wij helpen u daarom graag bij het opzetten en het onderhouden van uw administratie. Met een gerust hart kunt u uw administratie aan ons uitbesteden. Maar u kunt ons natuurlijk ook inschakelen als u hulp nodig heeft bij uw zakelijke belastingen.

Administratie van uw abonnementen

Naast het volledig uitbesteden van uw administratie heeft u ook de mogelijkheid om uw boekhouding gedeeltelijk uit handen te geven. U kunt bijvoorbeeld uw abonnementenadministratie door ons laten doen, terwijl u uw overige administratie zelf bijwerkt. Er is dus veel mogelijk. Neemt u contact met ons op en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Boekhouding laten doen?

Verwerking facturen, bonnetjes, bankfschriften
Geen achterstanden meer
Periodiek bijgewerktDebiteuren- en crediteurenadministratie
Betaal- en incassobatches
Belastingaangiften volledig verzorgd

 

Ja graag, neem contact met mij op!

 


UW BOEKHOUDING VOLLEDIG VERZORGD

Abonnementen Administratie

Administratie laten verzorgen

HEEFT U HULP NODIG BIJ UW BOEKHOUDING?

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP!

Zelf boekhouden?

Kijk hier voor meer informatie!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u uw administratie laten doen? Vraagt u dan geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.