BELASTINGAANGIFTE LATEN DOEN

Geen zorgen meer over uw belastingaangifte?
Bij ons kunt u uw belastingaangifte voordelig laten doen!

Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar

Voor zowel particulieren als ondernemers in Groningen en de rest van Nederland. Voor iets meer dan veertig euro per persoon verzorgen wij uw particuliere belastingaangifte. Voor ondernemers hanteren wij aanvullende tarieven, neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden voor uw specifieke situatie. Ook hebt u de mogelijkheid om een voordelig maandabonnement af te sluiten.
Uw belastingaangifte laten doen is mogelijk over de voorgaande 5 jaren. Wij halen altijd het maximale uit uw belastingaangifte zodat u maximaal voordeel heeft. Vind u het lastig om alle juiste gegevens bij elkaar te zoeken? Ziet u er tegenop om uw belastingaangifte te doen? Wij begrijpen dat dit soms lastig is, maar wij helpen u graag op weg. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht!
Laat uw belastingaangifte daarom zonder problemen door ons verzorgen en neem contact met ons op!

BELASTINGAANGIFTE DOEN? Soms een lastig karwei waar veel mensen tegenop zien. Wij helpen je graag met het doen van een zo voordelig mogelijke en correcte belastingaangifte. NEEM CONTACT OP!

ONZE WERKWIJZE

Hieronder kunt u bekijken hoe wij te werk gaan bij het afhandelen van uw aangifte inkomstenbelasting. 

Aanvraag

Telefonisch of per e-mail doet u bij ons een aanvraag tot het doen van uw aangifte inkomstenbelasting.

Gegevens

Wij sturen u een e-mailbericht waarin wij u vragen de benodigde gegevens aan te leveren voor het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Wij sturen u daaarbij een checklist toe die u kunt gebruiken bij het verzamelen van de gegevens. Om het u nog gemakkelijker te maken kunt u gebruik maken van ons klantportaal.

In behandeling

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij de aangifte in behandeling en streven ernaar deze binnen enkele dagen klaar te maken. Mocht blijken dat de gegevens niet volledig zijn dan nemen wij contact met uw op.

Check uw aangifte

Wij sturen uw belastingaangifte toe per e-mail of via het klantportaal, zodat u deze kunt bekijken en controleren.

Geef akkoord

Indien u akkoord bent met de inhoud van uw aangifte dan kunt u ons dat laten weten door akkoord te geven voor verzending naar de Belastingdienst. 

Indienen

Na ontvangst van uw akkoord dienen wij de aangifte in via onze beveiligde verbinding met de Belastingdienst. Accordeert u de aangifte via het klantportaal? Dan wordt deze meteen ingediend. Na enkele weken ontvangt u bericht van de Belastingdienst.

WIJ MAKEN GEEN GEBRUIK VAN UW DIGID

Via onze beveiligde verbinding met de Belastingdienst (DIGIpoort) kunnen wij namens u de belastingaangifte indienen.
Dit gaat via een zogenoemd PKIoverheid Servercertificaat. PKIoverheid is een zeer hoogwaardige en veilige infrastructuur, gebaseerd op digitale certificaten. Digipoort is gekoppeld aan het klantportaal. Dus als u een aangifte accordeert dan wordt deze ook meteen ingediend bij de Belastingdienst.
Wij maken dus geen gebruik van uw persoonlijke DIGID- code. Wél zo handig en veilig!

WAAROM UW BELASTINGAANGIFTE LATEN DOEN?

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.