Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

Toeslagen

Toeslagen aanvragen of wijzigen

Wij rekenen graag voor u uit waar u recht op heeft

De meeste mensen komen in aanmerking voor toeslagen. Voor elke toeslag gelden eigen voorwaarden. Wij berekenen graag voor u of u in aanmerking komt voor toeslagen en op welke toeslagen u aanspraak kunt maken.

Ook kunnen wij voor u eventuele wijzigingen aanbrengen, zoals het aanpassen van uw toetsingsinkomen.

Ja, bereken mijn toeslagen!

Vraag tijdig uw toeslagen aan

Soms ook nog mogelijk over voorgaande jaren

Vraag altijd op tijd uw toeslagen aan en laat geen geld liggen! In sommige gevallen kan dit nog met terugwerkende kracht over voorgaand jaar óf het jaar ervoor. 

Vraag ons naar de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons terecht als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw toeslagen, zoals een inkomenswijziging, vermogenswijziging of wijziging in uw persoonlijke situatie.

Ja graag, vraag aan voor mij!

Welke toeslagen kunnen wij voor u aanvragen?

Huur
Toeslag

Huurt u een woning? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming: de Huurtoeslag.Wij kunnen voor u bekijken of u recht heeft op deze toeslag.

Lees meer

Zorg
Toeslag

Heeft u een zorgverzekering? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming voor de premie die u betaalt aan uw zorgverzekeraar: de Zorgtoeslag.

Lees meer

Kinder
Toeslag

Heeft u kinderen? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten die u maakt voor uw kinderen, het Kindgebonden Budget of Kindertoeslag.

Lees meer

Kinderopvang
Toeslag

Heeft u kinderen waarvoor u opvang heeft? Dan heeft u mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten voor de kinderopvang. Wij rekenen het graag voor u uit.

Lees meer

BEL OF E-MAIL MIJ TERUG!

    INFORMATIE AANVRAGEN

    Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.