Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

Belastingaangifte laten doen

Wilt u geen zorgen meer over uw belastingaangifte?

Bij ons kunt u voordelig uw belastingaangifte laten doen

Vakkundig, klantgericht en betrouwbaar

Particulieren maar ook ondernemers kunnen voordelig de belastingaangifte laten doen. Voor iets meer dan veertig euro per persoon verzorgen wij uw aangifte inkomstenbelasting.

Uiteraard vullen wij uw aangifte zo voordelig mogelijk voor u in. Daarom houden we rekening met alle aftrekposten en kortingen waarop u recht heeft.

Ja graag, neem contact met mij op!

Ook voor ondernemers en ZZP doen wij de belastingaangifte

Belastingaangifte voor ondernemers tegen een goed tarief

Uw boekhouding bij ons in goede handen!

Voor ondernemers hanteren wij aanvullende tarieven. Dat komt doordat de belastingaangifte van een ondernemer veel uitgebreider is dan een particuliere belastingaangifte.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan diensten voor ondernemers en ZZP. Ontdek onze diensten voor ondernemers! Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden die voor uw situatie gelden.

Ondernemers en ZZP

Uw belastingzaken goed geregeld!

Belastingaangifte of belastingteruggave over vorige jaren

Uw belastingaangifte laten doen is mogelijk over de voorgaande 5 jaren. Wij halen altijd het maximale uit uw belastingaangifte zodat u maximaal voordeel heeft. Misschien vindt u het lastig om de juiste gegevens bij elkaar te zoeken?

Neem contact op!

Maandabonnement belastingaangifte en toeslagen

Misschien is het voor u beter om een voordelig maandabonnement af te sluiten.
Dat is met name het geval als u meerdere aanvragen of wijzigingen in een jaar wilt laten doen, bijvoorbeeld voor uw toeslagen of voorlopige teruggave.

Onze abonnementen

Wij bieden hulp als u opziet tegen uw belastingaangifte

Ziet u er tegenop om uw belastingaangifte te doen? Wij begrijpen dat dit soms lastig is, maar wij helpen u graag op weg. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Laat uw belastingaangifte daarom zonder problemen door ons verzorgen!

Ja, ik wil hulp!

ONZE WERKWIJZE

Aanvraag

Telefonisch of per e-mail doet u bij ons een aanvraag tot het doen van uw aangifte inkomstenbelasting. Misschien vindt u het prettiger om even langs te komen? U kunt in dat geval met ons een afspraak maken.

Gegevens

Wij sturen u een e-mailbericht. Daarin vragen wij u de benodigde gegevens aan te leveren. Wij sturen u daarbij een checklist toe zodat u weet wat u exact moet aanleveren. Deze kunt u daarna sturen via ons klantportaal, per e-mail of per post. Wilt u het liever persoonlijk afgeven? Maakt u dan alstublieft een afspraak.

In behandeling

Na ontvangst van uw gegevens nemen wij de aangifte in behandeling. Wij streven ernaar deze binnen enkele dagen klaar te maken. Mocht desondanks blijken dat de gegevens niet volledig zijn dan nemen wij contact met u op.

Check uw aangifte

Wij sturen uw belastingaangifte toe per e-mail of via het klantportaal, waarna u deze kunt bekijken en controleren.Mocht u om wat voor reden dan ook nog iets willen wijzigen dan is dat altijd mogelijk.

Geef akkoord

Als u akkoord bent met de inhoud van uw aangifte dan kunt u ons dat laten weten door akkoord te geven voor verzending naar de Belastingdienst. U kunt uw akkoord geven via e-mail maar u kunt dit ook doen via het klantportaal.

Indienen

Nadat wij uw akkoord hebben ontvangen dienen wij de aangifte in. Dit gaat via onze beveiligde verbinding met de Belastingdienst. Accordeert u de aangifte  echter via het klantportaal? Dan wordt deze meteen ingediend. Daarna ontvangt u na enkele weken bericht van de Belastingdienst.

Uw belastingaangifte veilig ingediend

Belastingaangifte laten doen

Wij maken geen gebruik van uw DIGID code

Via onze beveiligde verbinding met de Belastingdienst (DIGIpoort) kunnen wij namens u de belastingaangifte indienen. Wij maken geen gebruik van DIGID codes maar van een PKIoverheid Servercertificaat.

PKIoverheid is een zeer hoogwaardige en veilige infrastructuur welke gebaseerd is op digitale certificaten. Dit garandeert een volledig veilige verzending van uw belastingaangifte naar de Belastingdienst. Daarnaast kan de Belastingdienst aan het certificaat zien dat de aangifte van ons kantoor afkomstig is.

Aangifte meteen ingediend via het klantportaal

DIGIpoort is gekoppeld aan het klantportaal. Dus als u akkoord geeft voor een aangifte dan wordt deze vervolgens meteen ingediend bij de Belastingdienst.

Wij maken daarom geen gebruik van uw persoonlijke DIGID- code. Dat is wél zo handig en veilig!

Waarom uw belastingaangifte laten doen?

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u vragen over onze abonnementen?  Natuurlijk helpen wij u graag verder. Vraagt u daarom vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.