AANGIFTE ERFBELASTING

Ontvangt u een erfenis?
Wij helpen u met de aangifte erfbelasting

 

Ontvangt u een erfenis?

U moet dan misschien aangifte erfbelasting, ook wel successierecht genoemd, doen

Aangifte erfbelasting doen kan erg lastig zijn. Zeker na een overlijden staat uw hoofd er misschien niet naar om dit soort zaken ook nog af te moeten handelen. Besteed daarom deze aangifte uit aan een specialist die u dit karwei volledig uit handen neemt. Geen zorgen meer over de aangifte zodat u zich kunt bezig houden met zaken die u belangrijk vindt.
De Belastingdienst stuurt een aangifteformulier naar de contactpersoon van de overledene als ze het vermoeden hebben dat de erfgenamen belasting verschuldigd zijn. Erfbelasting is verschuldigd als de erfenis van de erfgenaam hoger is dan de geldende vrijstelling. De hoogte van de vrijstelling is afhankelijk van uw relatie tot de overledene. De Belastingdienst biedt de mogelijkheid om de aangifte op papier te doen of digitaal via het online formulier. Deze aangifte kan ook digitaal worden gedaan via ons kantoor. Wij kunnen de volledige aangifte voor ú en eventuele andere erfgenamen verzorgen. Neem contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden die wij u bieden bij de aangifte successierecht.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.