Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

GRATIS check belastingteruggave

GRATIS belastingteruggave laten berekenen

Adfisc Belastingadvies Groningen bekijkt geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Dit kunnen wij voor u bekijken over de afgelopen 5 jaren.

Neem contact op!

Bekijk hieronder of u mogelijk in aanmerking komt

Om in aanmerking te komen voor een belastingteruggave is het belangrijk om te voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet u niet aan die voorwaarden dan is een belastingteruggave aanvragen niet zinvol.

Ik heb hulp nodig!

Vraag gratis een berekening aan voor teruggave

U kunt ons ook een e-mail sturen om te vragen welke gegevens u ons kunt sturen voor de gratis berekening. Bekijk ook onze checklist zodat u kunt zien welke gegevens wij van u nodig hebben. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem contact op!

Vraag de check aan!

Gegevens worden vertrouwelijk behandeld

Voor de gratis check van uw belastingteruggave hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Die gegevens kunt u ons toesturen per e-mail maar u kunt ook bij ons een uploadlink aanvragen, zodat u alle gegevens veilig naar ons kunt toesturen.

Uw gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.
Mocht u vragen hebben, twijfelt u dan niet om contact met ons op te nemen! Bij het verzamelen van uw gegevens kunt u eventueel gebruik maken van onze checklist.

Ik wil graag meer informatie!
GRATIS

Laat gratis berekenen of u in aanmerking komt voor belastingteruggave

Neem contact met mij op!

Laat gratis uw berekening maken

Gratis check belastingteruggave

De berekening die wij voor u uitvoeren is helemaal gratis. Als u volgens de berekening recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die voor u aanvragen.

Laat ook belastinggeld terugvragen nadat wij gratis voor u een berekening hebben gemaakt!

Ik wil graag meer informatie!

Geen resultaat? Geen kosten!

Alleen als u wilt dat wij uw teruggave voor u aanvragen dan rekenen wij kosten. De kosten daarvoor zijn 42,50 euro per aanvraag, per persoon, per belastingjaar.

Doorloop onderstaand stappenplan zodat u kunt zien of u mogelijk in aanmerking komt voor een belastingteruggave. Heeft u hierover vragen dan kunt u natuurlijk even contact met ons opnemen.

Neem contact met mij op!

Bekijk of u mogelijk in aanmerking komt

/3
1 stemmen, 5 gemiddeld
34

Bekijk of u in aanmerking komt voor belastingteruggave

Komt u in aanmerking? Wij voeren GRATIS een berekening uit!

Het gaat hier om het inkomen dat u heeft ontvangen van uw werkgever en/of uitkeringsinstantie. Bij uitkeringen gaat het dan om bijvoorbeeld een werkloosheidsuitkering of bijstandsuitkering. Inkomsten uit overige werkzaamheden zijn inkomsten die u heeft gekregen voor werkzaamheden die u heeft verricht buiten loondienst. 

1 / 3

Heeft u in het jaar waarover u geld wilt terugvragen inkomen gehad uit loondienst, uitkering of overige werkzaamheden?

De voorlopige aanslag over het betreffende jaar heeft u ontvangen per post of kunt u inzien via de berichtenbox op "Mijn Overheid"

2 / 3

Heeft u in het jaar waarover u een teruggave wilt aanvragen een voorlopige aanslag inkomstenbelasting betaald?

Op de jaaropgave van uw werkgever en/of uitkeringsinstantie kunt u zien of er loonheffing is ingehouden. Als er een bedrag wordt vermeld bij loonheffing dan betekent dit dat er loonheffing is ingehouden. U kunt dit eventueel ook terugvinden op de vooraf ingevulde gegevens van de Belastingdienst.

3 / 3

Wordt er (ingehouden) loonheffing vermeld op uw jaaropgave en/of heeft u een voorlopige aanslag inkomstenbelasting betaald?

Je score is

0%

Beoordeel deze check!

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.