Adfisc Belastingadvies
Administratiekantoor

Belastingaangiften
Toeslagen aanvragen
Boekhouding ondernemers en ZZP
GRATIS check belastingteruggave

Neem contact met mij op!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

Abonnement inkomstenbelasting en toeslagen

Ontdek ook ons service abonnement inkomstenbelasting en toeslagen

Met een service abonnement inkomstenbelasting en toeslagen bent u het hele jaar door verzekerd van deskundige hulp bij uw belastingaangifte, voorlopige teruggave en toeslagen.

Gedurende het jaar kunt u te maken krijgen met wijzigingen in uw persoonlijke situatie die mogelijk van invloed zijn op uw belastingen en toeslagen. U wilt dan natuurlijk ontvangen waar u recht op heeft. U wilt niet teveel maar ook zeker niet te weinig ontvangen. Daarom is het van belang om belangrijke wijzigingen in uw persoonlijke situatie op tijd door te geven aan de Belastingdienst.

Laat uw inkomstenbelasting en toelagen wijzigen wanneer u dat wilt

Zo kan een huwelijk, geboorte of scheiding aanleiding geven tot het willen wijzigen van uw voorlopige teruggave en toeslagen. Op elk gewenst moment kunt u de voorlopige teruggave, voorlopige aanslag of toeslagen door ons laten aanpassen. U geeft ons eenvoudig door dat er een verandering is geweest in uw persoonlijke situatie. Vervolgens zullen wij binnen enkele dagen uw voorlopige teruggave en/of toeslagen daar op aanpassen.

Wij hebben twee soorten abonnementen voor u samengesteld, namelijk een eenvoudig abonnement en een uitgebreid abonnement. Voor uzelf kunt u een abonnement afsluiten maar samen met uw fiscale partner is ook mogelijk.

Wij bieden u een eenvoudig abonnement of uitgebreid abonnement

De eenvoudige abonnementen bestaan uit het pakket IB of IB Partner. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor een uitgebreid pakket. Deze bestaat uit het pakket IB+ of IB+ Partner. Met een uitgebreid pakket haalt u een pakket in huis waarmee u tot vier wijzingen per jaar kunt laten verzorgen.

Het gaat in dat geval om vier wijzigingen in toeslagen en/of inkomstenbelasting gedurende het jaar. Een bezwaarschrift of herziening van uw aangifte inkomstenbelasting hoort hier ook bij. U kunt dus alleen voor uzelf een abonnement afsluiten maar als u een fiscaal partner heeft dan kunt u ook samen kiezen voor één van de twee partnerpakketten.

Kies het abonnement dat bij u past

Heeft u een fiscaal partner? Kies dan voor het abonnement IB Partner of IB+ Partner

Een partner abonnement bevat dezelfde diensten als een individueel abonnement maar dan voor u en uw partner samen. Zo heeft u een totaalpakket voor het hele gezin en worden de inkomstenbelasting en toeslagen van u en uw partner het hele jaar door goed voor u geregeld.

Ik wil graag meer informatie!

Hoe kies ik het abonnement dat bij mij past?

Voorbeeld: u wilt de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting laten doen voor uzelf. Daarnaast wilt u zorgtoeslag aanvragen én de kinderopvangtoeslag eenmalig wijzigen. Tenslotte wilt u de voorlopige teruggave voor het lopende jaar aanvragen en eventueel later in het jaar laten bijstellen. Dan zou het basis pakket IB het beste aansluiten op uw situatie.

Wilt u meer dan twee keer per jaar wijzigingen aanbrengen in uw toeslagen dan is een uitgebreid pakket een goede keuze. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste abonnement. Bekijkt u hieronder onze abonnementen met de bijbehorende diensten.

Neem contact met mij op!

Onze service abonnementen voor particulieren

IB

10,00maandelijks
 • Belastingaangifte
 • Voorlopige teruggave
 • Toeslagen
 • Uitstelregeling

IB PARTNER

13,00maandelijks
 • Belastingaangifte
 • Voorlopige teruggave
 • Toeslagen
 • Uitstel aangifte

IB+

12,00maandelijks
 • Belastingaangifte
 • Voorlopige teruggave (max. 2 aanvragen per jaar)
 • Toeslagen (max. 2 aanvragen per jaar)
 • Bezwaar
 • Uitstelregeling
 • Middeling

IB+ PARTNER

15,00maandelijks
 • Belastingaangifte
 • Voorlopige teruggave (max. 2 aanvragen per jaar)
 • Toeslagen (max. 2 aanvragen per jaar)
 • Bezwaar
 • Uitstelregeling
 • Middeling

Aanvullende diensten bij een uitgebreid abonnement

Uitstelregeling

Onze klanten maken gebruik van de uitstelregeling voor belastingconsulenten Omdat deze regeling bijkomende voordelen biedt, nemen wij standaard al onze klanten op in de uitstelregeling.

Deze regeling heeft als bijkomend voordeel dat u maximaal een jaar langer de tijd heeft om uw toeslagen aan te vragen. Dat kan handig zijn als u bijvoorbeeld geen zorgtoeslag hebt aangevraagd terwijl u daarop wel recht heeft. Daarnaast mag u de aangifte inkomstenbelasting later inleveren als u wat meer tijd nodig heeft.

Gebruik maken van de uitstelregeling betekent overigens niet dat uw aangifte inkomstenbelasting later wordt verzorgd. Ons streven is altijd dat wij uw belastingaangifte binnen enkele dagen verzorgen nadat wij alle benodigde gegevens van u hebben ontvangen.

Middeling inkomstenbelasting

Bij de uitgebreide abonnementen bieden wij u als extra dienst middeling aan. Middeling kan soms worden toegepast als uw inkomen over drie aaneengesloten jaren sterk wisselt.

Het ene jaar heeft u misschien een hoog inkomen gehad door bijvoorbeeld een transitievergoeding waardoor u in een hogere belastingschijf terecht kwam. De andere jaren had u een normaal inkomen. In dat geval komt u misschien in aanmerking voor een middelingsteruggave.

Wij berekenen deze middelingsteruggave voor u en vragen deze aan als u daar recht op heeft.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.