OVER ONS

Adfisc Belastingadvies, Administratieve en fiscale dienstverlening in Groningen en heel Nederland

Neem contact op!

Adfisc Belastingadvies is een administratie- en belastingadvieskantoor in de stad Groningen

Ons kantoor is in 2008 opgericht door Derk de Jonge onder de naam Adfisc Belastinghulp. Adfisc Belastingadvies biedt zowel particulieren als ondernemers hulp bij hun belastingzaken en boekhouding.
Derk de Jonge
Derk de JongeAdministrateur en Adviseur

WAT DOEN WIJ?

Ons administratie- en belastingadvieskantoor biedt hulp aan zowel ondernemers als particulieren op het gebied van belastingzaken en boekhouding

Onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over jarenlange ervaring.
Onze diensten bestaan uit het geven van fiscale adviezen aan particulieren en ondernemers. Daarnaast ondersteunen wij ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf bij het verwerken van de boekhouding. Ook de wat complexere boekhouding is voor ons geen enkel probleem! Wij bieden hulp aan alle ondernemers zoals kappers, assurantiekantoren, makelaardijen, bakkerijen, winkels en webshops.

Wij zijn goedkoper dan uw huidige accountant

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Wij bieden hoge kwaliteit werkzaamheden voor een gunstige prijs. Vanwege lage overheadskosten durven wij te zeggen dat wij minimaal 15% goedkoper zijn dan uw huidige boekhouder of accountant!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u vragen over onze abonnementen?  Natuurlijk helpen wij u graag verder. Vraagt u daarom vrijblijvend meer informatie bij ons aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.