BEOORDELINGEN VAN KLANTEN

Wilt u ons beoordelen?

Hoe beoordelen onze klanten Adfisc Belastingadvies?

Wij stellen het op prijs als u onze dienstverlening zou willen beoordelen
Schrijf daarom ook een beoordeling!

Uw mening is zeer waardevol en stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren waar nodig

Laat ook uw mening achter door onderstaand formulier in te vullen. Uw beoordeling wordt dan zo spoedig mogelijk op deze website geplaatst.
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!

Schrijf uw beoordeling

    Beoordelingen van klanten

    Belastingaangifte laten doen

    Snel en duidelijk

    Had vragen over aangifte die direct door Adfisc zijn beoordeeld en duidelijk werden beantwoord.  In één woord Klasse!

    Geplaatst: 12 april 2019

    Hofman, Particulier
    beoordeling adfisc belastingadvies

    Snelle, uitstekende service!

    Na het invullen van het contactformulier werd er vrijwel direct contact opgenomen. Na een paar dagen was duidelijk wat we terug konden krijgen. Zelfs nadat we een paar weken later contact opnamen i.v.m. een paar vragen, werden we weer super snel en duidelijk te woord gestaan en werden de zaken toelicht.

    Echt een ontzettend goede service en een aanrader voor iedereen!!

    Geplaatst: 4 april 2018

    Laura, Particulier
    Zakelijke diensten voor ZZP en ondernemers

    Goede service, duidelijk en snel!

    Nadat ik contact opgenomen had met de heer de Jonge voor het invullen van de belastingaangifte, werd ik direct geholpen. Nadat ik de benodigde gegevens had doorgestuurd, werd de belastingaangifte vrijwel direct ingevuld en ingediend. In de communicatie is de heer de Jonge heel duidelijk en hij is zeer vlot met antwoorden.

    Zeer te spreken over de goede service en correcte afhandeling! 5 sterren!

    Geplaatst: 21 maart 2018

    Maria
    beoordeling adfisc belastingadvies

    Top Service

    Altijd super snelle reactie op de mails en snelle afhandeling van de aangiften. Helemaal dik tevreden!

    Geplaatst: 20 september 2019

    Larissa, Particulier

    Helder, duidelijk

    Ik vond de analyse die gedaan is zeer helder. Niet tot op het grootste detail, maar dat hoeft ook niet.

    Erg fijn, tot volgende keer.

    Geplaatst: 27-04-2018

    Jaap Oosterhoff, Particuliere klant

    Snel en duidelijk

    Nadat ik zelf al mijn belastingaangifte 2017 had ingevuld en verstuurd naar de Belastingdienst, kreeg ik toch het gevoel dat ik dit niet helemaal correct had gedaan. Daarom de heer de Jonge van Adfisc Belastingadvies gevraagd om mijn aangifte na te kijken. Nog diezelfde dag kreeg ik, zonder enige kosten, op een zeer duidelijke manier uitgelegd dat alles toch goed was ingevuld . Geweldig!

    Geplaatst: 21 maart 2018

    W.M. Tolenaar, Particulier

    Uitstekende service

    Zeer snelle, uiterst klantvriendelijke en deskundige service. Chapeau en 5 sterren!

    Geplaatst: 05 maart 2018

    Annelies, Particulier
    Toeslagen

    Fantastisch

    Geachte heer de Jong,

    Het is prettig dit forum te gebruiken om U te bedanken voor Uw inzet.

    Goede Belastingadviseurs zijn als sterren, je ziet ze niet altijd maar je weet dat ze er zijn !

    Meneer de Jong, U bent zo’n ster.

    Bedankt voor alles, U bent gewoon fantastisch!

    Met vriendelijk groet

    Majid

    Geplaatst: 26 maart 2017

    Majid, Particulier

    Meedenkend, snelreagerend kennis van zaken

    Had een klein probleempje met aangifte i.b.

    ’s Avonds vraag gemaild, volgende ochtend antwoord.

    Super!!

    Geplaatst: 22 maart 2016

    D. Woldendorp, Particulier

    Professioneel Direct

    Top service!

    Snelle reacties op de mail en klantvriendelijk.

    Al sinds 2009 een trouwe klant

    Geplaatst: 19 februari 2016

    Jimmy, Particulier

    Snel, deskundig en vriendelijk

    F formulier invullen heb ik aan Adfisc overgelaten, omdat ik deze materie niet beheers.Gelukkig Adfisc wel en na een aantal vragen te hebben werd ik supervriendelijk zelfs wat later op de avond te woord gestaan.Deskundig en wetend waar over gepraat wordt. Chapot Ik geef u op dit moment een dikke tien

    Geplaatst: 3 februari 2016

    AHW Schmelew, Particulier
    Logo

    Adequaat, klantgericht en snel reagerend

    op de schaal van 1 tot 10 een 8. Ik ben goed en snel geholpen aan een advies, zodat ik verder kan. Uit het advies blijkt de zakenkundigheid en ervaring.

    De adviseur was correct en professioneel.

    Wat ik verder van belang vind is de persoonlijke benadering. Er is aandacht voor jou en niet als een casus.

    De prijs kwaliteitsverhouding is dik in orde

    Geplaatst: 25 januari 2016

    J.M. Brevink, Particulier

    Efficient en effectief

    Na eigen fouten in slordige administratie (geen tijd en interesse), nu zeer professionele en prettige steun!

    Geplaatst: 9 oktober 2015

    Peter Felen, Apotheek Totaal Groep

    T. Motta

    Zeer snelle afhandeling

    Beoordeling:

    In de ochtend de gegevens afgegeven, voor de belastingaangifte.
    Eind van de middag, de bevestiging in de mailbox.

    Bedankt voor de super snelle afhandeling!

    Geplaatst: 20 april 2015

    T. Motta, Particulier

    Robin Pranger via Facebook

    Super bedrijf. Krijgt snel antwoord op je vragen, en alles wordt snel en goed geregeld. Heel fijn.

    Geplaatst: 13-04-2015

    Robin Pranger, Havenkapper

    Deskundig, professioneel en accuraat

    Een snelle, betrouwbare en professionele afhandeling van allerlei financiële vragen en het invullen van de belastingaangifte. Zeer tevreden over !

    Geplaatst: 18-04-2015

    Y. Willems, Particulier

    Zeer snelle, complete en gratis afhandeling van belastingcontrole

    Geheel gratis mijn belastingaangifte gechecked en binnen 1 dag kreeg ik de bevestiging al in mijn inbox.
    Snel en makkelijk, ik ben er tevreden over.

    Geplaatst: 13-03-2015

    Tjalle de Jonge, Particulier

    Geheel vrijblijvend mijn belastingaangifte laten checken.kwam met een keurig antwoord. zeer professioneel gedaan.

    Geplaatst: 12-03-2015

    L. Diender, Particulier

    Super advies

    Goedemorgen Adfisc/Derk,

    Ik wil via deze weg even laten weten dat ik je afgelopen uitgebreide adviezen erg heb gewaardeerd.

    Je neemt de tijd om uit te rekenen wat een verstandige keuze zou zijn voor de aanschaf van een nieuwe auto en of deze zakelijk gereden kan worden. Op basis daarvan geef je duidelijke adviezen waar ik als ondernemer iets mee kan.

    Ik raad iedereen Adfisc aan!

    In één woord: Top.

    Bedankt,

    Goede vakantie.

    Met vriendelijke groet,
    Job van Harn
    JVH webbouw

    Geplaatst: 28-07-2014

    Job van Harn, JVH Webbouw

    Persoonlijk heb ik geen verstand van boekhouding en belastingzaken. Dankzij de advies van een vriend van mij ben ik bij ADFISC terechtgekomen en sinds 2009 regelen ze alle belastingzaken en boekhouding privé en zakelijk voor mij.

    Ik ben zeer tevreden met hun diensten. Mijn vragen beantwoord heel snel, duidelijk en vriendelijk. Ik vertrouw ze volledig en dat vindt ik de belangrijkste.

    ik raad iedereen ADFISC aan!

    R Barlas

    Geplaatst: 01-05-2014

    R. Barlas, Ondernemer

    omdat er in onze situatie afgelopen jaar veel veranderd is hebben we de aangifte een keer uitbesteed.

    Super service en als je vragen hebt geven ze je duidelijk antwoord.

    Echt een aanrader en we gaan volgend jaar zeker weer terug

    Geplaatst: 23-03-2014

    R&M

    Woensdag gesprek…

    .

    .

    Donderdagmorgen bericht dat e.e.a. was ingevuld en opgestuurd (heb ik gelukkig niet zo’n moeilijke) …daspassnel!!

    Geplaatst: 08-03-2014

    Kok, Particulier

    Ik kan iedereen Adfisc aanbevelen!! De service is top! Alles is super snel geregeld en wat ik het allerbelangrijkste vind is dat het heel erg betrouwbaar is en dat geeft rust voor jezelf!! Ik ga zeker weten in de toekomst weer de hulp van Adfisc inschakelen!!

    Koopman, Via Marktplaats

    Het lijkt me duidelijk: goede service, vriendelijke man, snel, duidelijke uitleg, goedkoop. Alleen maar positief.

    JosMan, Particulier

    Voor het jaar 2012 is de aangifte van de belasting ingevuld door Adfisc. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden die verricht worden door hen, wordt perfect uitgezocht.
    Afspraken worden nagekomen en alles wordt tot in detail uitgelegd wat niet duidelijk voor ons was. Echt een aanrader voor iedereen die vakkundig advies, betrouwbaarheid en kwaliteit wil.

    Haas, Particulier

    Ik ben zeer tevreden over de werkwijze waarop deze heren mijn belastingaangifte van begin tot eind verzorgd hebben. Ze zijn zeer behulpzaam, deskundig en professioneel en kan ik iedereen aanraden.

    DJbackup2010, Ondernemer

    Adfisc heeft mij snel en kundig geholpen bij een gecombineerde zakelijke en privéaangifte. Kan ik iedereen aanraden!

    Peter

    Adfisc doet sinds 2008 mijn administratie zowel zakelijk als privé en ik ben er super tevreden over. Kundige specialisten en zeer klantvriendelijk, maar vooral prijstechnisch niet te verslaan. Zeker aan te raden!

    MP, Particulier

    Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop deze jongens mijn belastingaangifte van begin tot eind verzorgd hebben. Vanwege een bijleenregeling was het een ingewikkelde aangifte. Er was continu over- en weer contact en ik kreeg altijd snel en vakkundig antwoord op de vragen. Ook na het indienen blijven ze betrokken en kun je nog met vragen terecht.

    Wanneer ik opnieuw vastloop zal ik zeker weer van hun diensten gebruik maken en kan het dan ook aan iedereen aanbevelen!

    Mariska, Via Marktplaats

    Deze heren zijn erg klantgericht en weten absoluut van de hoed en de rand betreffend belasting zaken.

    Ik zal zeker weer gebruik gaan maken van hun diensten!

    +++++++++

    Mocht je om wat voor redenen dan ook nog twijfelen aan hun deskundigheid, bel mij dan gerust.

    Met vriendelijke groet,

    Geert Bodde
    Vestigingsmanager Groningen
    06-46448374

    Geert Bodde, Particulier

    Super jongens,

    alles keurig geregeld en ook nog eens heel snel. Alle problemen met de belastingdienst snel en vakkundig opgelost, echt een prima bedrijf om mee in zee te gaan!!

    Boelens, Ondernemer

    Adfisc komt na wat ze in hun advertentie zeggen.
    Na afgifte van mijn belastingaangifte-papieren kreeg ik binnen 24 uur antwoord.
    En inderdaad, zoals ze beloofden, geheel gratis advies.

    Als ik weer eens een belastingexpert nodig heb, neem ik zeker weer contact met hen op.
    Ik kan het iedereen aanbevelen.

    Roos, Particulier

    Ivm mijn werkzaamheden als ZZP’er binnen de gezondheidszorg, zocht ik een bedrijf die mijn jaarcijfers duidelijk op papier kon zetten, alsmede mijn belastingaangifte wilde verzorgen.

    Omdat ik geen behoefte had aan een duur accountantskantoor en omdat ik een bedrijf in de buurt zocht kwam ik met een zoekactie via google bij Adfisc Belastinghulp terecht.

    Adfisc Belastinghulp heeft op professionele en transparante wijze mijn jaarcijfers en aangifte inkomstenbelasting op papier gezet en verzorgd.

    Ik beveel de diensten die Adfisc met groot enthousiasme en vakkundigheid uitvoert, dan ook bijzonder aan andere mensen aan!

    Ronald, Ondernemer

    Ik heb hulp gevraagd aan ADFISC BELASTINGHULP VOF met de aangifte.
    Dit is mij erg goed bevallen.
    Er wordt zorgvuldig gehandeld. De aangifte wordt spoedig aangevraagd.
    En een snelle terugkoppeling.
    En directe antwoorden op evt. vragen.
    Erg fijn!

    Bedankt.

    Fossiele meubels, Particulier

    TELEFOON

     06- 53 690 171

    E- MAIL

    mail@adfisc.com

    WERKDAGEN

    Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

    INFORMATIE AANVRAGEN

    Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wilt u een beoordeling schrijven? Vul dan ons beoordelingsformulier in.