GEGEVENS UPLOADEN

Sturen via het klantportaal

Wilt u uw gegevens digitaal toesturen?
Wij organiseren dit zo veilig mogelijk

Uploadlink

Wij bieden u de mogelijkheid om uw gegevens en bestanden, die bijvoorbeeld nodig zijn voor de afhandeling van uw aangifte inkomstenbelasting of uw boekhouding, digitaal te sturen via een beveiligde uploadlink.

U kunt via onderstaand contactformulier een verzoek indienen om een uploadlink toe te sturen. Een e-mail sturen met de vraag of u een uploadlink mag ontvangen is ook mogelijk. Nadat wij uw verzoek hebben ontvangen zullen wij u binnen één werkdag een uploadlink toesturen. De link is eenmalig te gebruiken, dus u kunt al uw gegevens in één keer toevoegen. Als u alle gegevens hebt toegevoegd kunt u alles versturen.

Uw gegevens worden versleuteld verzonden, wel zo veilig!

Documenten sturen via het klantportaal

Sinds kort is het ook mogelijk om al uw documenten te uploaden via uw klantportaal. Heeft u nog geen inloggegevens voor het klantportaal? Stuurt u ons dan een e-mail met het verzoek een account aan te maken. Wij maken dan voor u een account aan.

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.