GRATIS BELASTINGTERUGGAVE BEREKENEN

Bent u op zoek naar een belastingadviseur die uw belastingteruggave GRATIS voor u berekent?

Adfisc Belastingadvies Groningen bekijkt geheel gratis voor u of u in aanmerking komt voor belastingteruggave. Dit kunnen wij voor u bekijken over maximaal 5 van de voorgaande jaren.
Om in aanmerking te komen voor een belastingteruggaaf moet u in ieder geval voldoen aan een aantal voorwaarden. Voldoet u niet aan de voorwaarden dan is een belastingteruggave aanvragen niet zinvol. U heeft er dan namelijk geen recht op.
U kunt ons ook gewoon een e-mail sturen om te vragen welke gegevens u naar ons moet opsturen voor de gratis berekening. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen, u kunt dan ook meteen de vereiste gegevens bijvoegen als bijlage.

Gratis check waarbij wij berekenen of u in aanmerking komt voor belastingteruggave

De berekening die wij voor u uitvoeren is geheel gratis. Indien u volgens de berekening recht heeft op belastingteruggave dan kunnen wij die aanvragen voor u.

Alleen in dat geval rekenen wij kosten. De kosten zijn dan € 42,50 per aanvraag per persoon per belastingjaar. Doorloop onderstaand stappenplan zodat u kunt zien of u mogelijk in aanmerking komt voor belastingteruggave.

BELASTINGTERUGGAVE CHECK

0,00GRATIS
  • Gratis check door onze specialisten
  • Geen lange wachttijden
  • Optioneel: snel voor u aangevraagd
GRATIS
Voor de gratis check van uw belastingteruggave hebben wij een aantal gegevens van u nodig.De gegevens kunt u ons toesturen per e-mail of u kunt bij ons een uploadlink aanvragen, zodat u alle gegevens veilig kunt uploaden.

Uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Mocht u vragen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Bij het verzamelen van uw gegevens kunt u gebruik maken van onze checklist.

 

Heeft u in het jaar waarover u geld wilt terugvragen inkomen gehad uit loondienst, uitkering of overige werkzaamheden?
Beschikt u over de jaaropgave(n), laatste loonstrook en/of voorlopige aanslag inkomstenbelasting?
Wordt er (ingehouden) loonheffing vermeld op uw jaaropgave en/of heeft u geen voorlopige aanslag inkomstenbelasting gehad?

GRATIS CHECK BELASTINGTERUGGAVE

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP!

TELEFOON

 06- 53 690 171

E- MAIL

mail@adfisc.com

WERKDAGEN

Ma t/m Vr 9:00 – 17:00 uur

INFORMATIE AANVRAGEN

Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte en/of boekhouding? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.